Officiële instanties

Ambulant begeleider Kentalis, Sacha Slegers, Januari 2011

De logopedie wordt door Anne, op een heel professionele en ontspannen wijze verzorgd.  De kinderen krijgen allemaal een eigen begeleiding gericht op hun specifieke problematiek. Tevens houdt Anne rekening met persoonlijke kenmerken van het kind, dit draagt bij aan een coöperatieve houding van het kind.  

Anne geeft de kinderen de ruimte voor eigen inbreng, hiermee sluit ze aan bij de beleving van het kind, dit maakt dat het kind beter gemotiveerd is om te oefenen. Anne volgt tijdens de therapie, sluit aan bij de ontwikkeling van het kind in de lijn van school. 

Door haar ervaring binnen de schoolse situatie weet ze waar de kinderen op school mee bezig zijn. De verslaglegging is compleet en overzichtelijk. 

De praktijkruimte is een heel lichte ruimte en komt huiselijk over.


Ambulant begeleider Kentalis, Jet Derks, November 2012

Logo4Kids maakt haar visie waar: zodra je binnenkomt ervaar je de kindvriendelijke inrichting en de prettige sfeer. Je weet meteen: kinderen komen hier graag. Vervolgens zorgen een deskundige behandeling en verslaglegging, de samenwerking met ouders, school en overige betrokkenen zorgen er voor dat de spraaktaalontwikkeling van de kinderen goed kan verbeteren.

Geen wonder dat Logo4Kids, dat een paar jaar geleden zo klein begon,  in korte tijd is uitgegroeid tot een volwaardige praktijk met 4 logopedistes.

 © Logo4Kids 2020